Tot en met vrijdag 7 januari mag de Ruurlose jeugd doordeweeks een balletje komen trappen op de kunstgrasvelden van VV Ruurlo. Foto: PR

Tot en met vrijdag 7 januari mag de Ruurlose jeugd doordeweeks een balletje komen trappen op de kunstgrasvelden van VV Ruurlo. Foto: PR

Jeugd mag in kerstvakantie lekker voetballen op ‘t Rikkelder

Algemeen

RUURLO - Op weg naar een eventueel toekomstig open sportpark ‘t Rikkelder, dat centraal gelegen is in het centrum van Ruurlo, stelt voetbalvereniging Ruurlo de komende weken de kunstgrasvelden open voor de voetbaljeugd onder het motto ‘Lekker voetballen in de kerstvakantie’.

Tot en met vrijdag 7 januari kan op de kunstgrasvelden van VV Ruurlo op doordeweekse dagen een balletje worden getrapt. Tussen 11.00 en 16.00 uur mag iedereen onder de achttien jaar van de kunstgrasvelden gebruikmaken. Alleen op vrijdag 31 december en op zaterdag 1 januari is sportpark ‘t Rikkelder gesloten.
“De jeugd mag een voetbal meenemen en samen met hun vrienden en vriendinnen spelen. Ze kunnen bijvoorbeeld partijtjes maken of lekker gaan ‘latje trappen’. We gaan er tijdens de openstelling wel van uit dat iedereen zich netjes gedraagt en zich aan de regels houdt”, zegt voorzitter Henry Meutstege van VV Ruurlo.
Deze openstelling van sportpark ‘t Rikkelder in het kader van een eventueel toekomstig ‘open sportpark’ betreft in eerste instantie een proef. Henry Meutstege. “Maar als iedereen positief meewerkt gaan we dit zeker vaker doen.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant