Schuurman BZC verkoopt weer oliebollen

Algemeen

RUURLO - Zoals al jaren de gewoonte is verkoopt zwem- en waterpolovereniging Schuurman Berkellandse Zwem Combinatie (BZC) ook dit jaar weer lekkere oliebollen bij Plus Supermarkt Stam in Ruurlo.

Vanwege corona zal dit in aangepaste vorm plaatsvinden om de veiligheid van zowel kopers als vrijwilligers te waarborgen. Het ‘Oliebollenhuuske’ staat weer op de oude vertrouwde plek tegenover de ingang van de supermarkt. Wel op zo’n manier dat de anderhalve meter afstand in acht kan worden genomen. De oliebollen worden ook dit jaar gebakken bij De Tapperij.
Om zoveel mogelijk drukte te vermijden is het mogelijk om de oliebollen en appelbeignets te bestellen. De bestelling wordt dan direct afgerekend en is op de aangegeven datum en tijdstip af te halen bij De Tapperij. De vrijwilligers zullen zorgen voor een veilige oversteek.
De openingstijden van het Oliebollenhuuske zijn als volgt: dinsdag 28 december 9.00-18.30 uur; woensdag 29 december 8.00-18.30 uur; donderdag 30 december 8.00-20.00 uur en vrijdag 31 december 7.00-15.00 uur. Bestellingen kunnen tot woensdag 30 december 19.00 uur worden geplaatst via onderstaande link en website.


https://forms.office.com/r/xfijfJ1Y92
www.schuurman-bzc.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant