Kerstactie VV Ruurlo ook dit jaar weer online

Algemeen

RUURLO - De populaire huis-aan-huis-kerstactie van voetbalvereniging Ruurlo kan dit jaar in verband met de corona maatregelen evenals vorig jaar niet in zijn gebruikelijke vorm doorgaan. Om de vereniging toch een hart onder de riem te steken kan men online deelnemen aan de kerstactie. 

Op de website van VV Ruurlo staat een link naar de webshop Kerstactie. Hier kan men de traditionele producten bestellen waaronder een varkensrollade van een kilo, een haantje (vers) van 1.100 gram, een kerststol (600 gram van de banketbakker), een gourmetschotel (vier personen) en kerstchocolaatjes. Men kan ook met korting het gehele pakket bestellen voor 37,50 euro. Pakketten kunnen uitsluitend in Ruurlo wordenafgeleverd voor 3,75 euro bezorgingskosten.
Bestellen kan tot en met 10 december. Betalen via IDEAL op de website van de club. Bestellingen kunnen worden opgehaald op zaterdag 18 december tussen 10.00 en 15.00 uur op de parkeerplaats van sportpark ‘t Rikkelder aan de Fürstenauerstraat. De VV Ruurlo hoopt op deze wijze toch nog op een mooie bijdrage voor haar jeugdleden.


www.vvruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant