Mark Fokkink Tweewielers sponsort het onderhoud van de duofiets, Foto: PR

Mark Fokkink Tweewielers sponsort het onderhoud van de duofiets, Foto: PR

Ruurlo geeft gul voor duo-fiets

Algemeen

RUURLO - De campagne voor een ‘Duo-fiets voor Ruurloërs’ is meer dan geslaagd. Het beoogde bedrag is ruimschoots gehaald. Er is zelfs zoveel meer aan donaties binnengekomen, dat een duo-fiets met elektrische ondersteuning en meerdere extra voorzieningen kan worden aangeschaft. Die extra voorzieningen maken het rijden met de fiets veiliger en prettiger.

Heel veel Ruurloërs, maar ook mensen en bedrijven uit omliggende plaatsen hebben spontaan gedoneerd. De forse bedragen van Hoveniersbedrijf Pardijs, Peters Grond-, riool- en straatwerken, Sven voor ogen, Teunissen Mode, PLUS Stam, Wesselink makelaars, Bloem & Dingetjes, Fysiotherapie Oplaat, Eminent Wonen en Zorg La Fontaine, Focus Fashion, Meek’s Meubelen, CactusOase, Steentjes Makelaars, Mark Fokkink en RegioBank Ruurlo zorgden ervoor dat het bedrag snel tot grote hoogte steeg. Het uiteindelijke bedrag is 12.307 euro geworden. Alle Ruurloërs hebben laten zien dat zij een mooi en leefbaar dorp belangrijk vinden Binnenkort zal de Duo-fiets worden besteld.
Ook zijn de initiatiefnemers nog in overleg om op een centrale plek in Ruurlo een fietsenstalling te realiseren. De Rotary Barchem heeft het prachtige aanbod gedaan om de stalling te plaatsen. Als alles klaar is kan de Duo-fiets via onderstaande website gereserveerd worden voor een dagdeel. Via Achterhoek Nieuws zal men de komende tijd over de vorderingen en het in gebruik nemen van de Duo-fiets Ruurlo worden geïnformeerd. Het beheer van het voertuig komt in handen van de Zonnebloem Ruurlo.
Voor mensen met mooie initiatieven is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op onderstaande website of om contact op te nemen met de RegioBank Ruurlo.


www.samenvoordebuurt.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant