Bert van Losser tekent voor een jaar bij de Borculose vierdeklasser, onder toeziend oog van Jeffry Wansink en Marco Engelberts. Foto: Jaime Lebbink
Bert van Losser tekent voor een jaar bij de Borculose vierdeklasser, onder toeziend oog van Jeffry Wansink en Marco Engelberts. Foto: Jaime Lebbink (JAIMELEBBINK)

Bert van Losser langer bij Reünie

BORCULO - Bert van Losser blijft na dit seizoen voor tenminste nog een jaar verbonden aan voetbalvereniging Reünie. Beide partijen hebben dus al vroeg besloten de samenwerking, die pas na afgelopen zomervakantie tot stand kwam, te verlengen. 

Hoewel Bert van Losser pas eind augustus begon als trainer bij Reünie, hadden beide partijen niet veel tijd nodig om aan elkaar te wennen en te besluiten om hun samenwerking voor een langere periode aan te gaan. “Ik stap elke keer met heel veel plezier in de auto om naar Borculo te rijden”, aldus Bert van Losser. “De groep waarmee ik werk is een hele mooie mix van ervaren voetballers en een jonge garde, die allemaal van jongs af aan bij Reünie spelen. Bovendien past de vereniging Reünie heel goed bij mij.”

Bert van Losser tekende de overeenkomst onder toeziend oog van bestuurslid Jeffry Wansink en het kersverse hoofd-voetbaltechnische zaken, Marco Engelberts. Ook zij zijn verheugd met de nieuwe overeenkomst met de hoofdtrainer. “Bert is een prettig persoon om mee samen te werken. En inderdaad past hij heel goed bij de club.”

Het eerste team van Reünie staat op een derde plaats in de vierde klasse. De competitie is overigens door de KNVB voorlopig stilgezet vanwege de geldende coronamaatregelen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden