Voorzitter Henry Meutstege ontvangt de handdoek met zijn naam uit handen van een lid van de jubileumcommissie gehuld in de Ruurlo-hoodie. Foto: PR
Voorzitter Henry Meutstege ontvangt de handdoek met zijn naam uit handen van een lid van de jubileumcommissie gehuld in de Ruurlo-hoodie. Foto: PR

Jubileum-handdoek en -hoodie

Algemeen

RUURLO – Dat voetbalvereniging Ruurlo volgend jaar eind maart en begin april haar negentigjarig bestaan gaat vieren is bij velen al bekend. De aankondiging van een mooi feest, een expositie, een jeugdfestijn en nog veel meer is gedaan. In het kader van het jubileumseizoen was er op zaterdagavond 6 november een Oktoberfest bij De Tapperij. Ruim driehonderd gasten hebben genoten van een gezellige avond. Veel gasten kwamen in stijl gekleed, het Tiroler buffet viel goed in de smaak en de muziek van Die Verruckte Drei en DJ Martin was helemaal top.

Om ook blijvende herinneringen aan het negentigjarig jubileum over te houden zijn er speciaal voor deze gelegenheid een handdoek met eigen naam en een mooie hoodie ontwikkeld. Het ontwerp van de hoodie is in samenwerking met Textieldruk Ruurlo en Ken Vreman ontworpen. Ken Vreman is oud-lid van VV Ruurlo en werkt momenteel als grafisch ontwerper in Rotterdam, een echte professional. Het design is abstract met subtiele verwijzingen naar de voetbalclub. Hierdoor is de hoodie heel goed te gebruiken buiten het voetbalveld, naar school, op vakantie of gewoon lekker thuis, de hoodie is namelijk heerlijk zacht en van topkwaliteit. Voorzitter Henry Meutstege van VV Ruurlo heeft de handdoek met zijn naam inmiddels in ontvangst genomen van een lid van de jubileumcommissie gehuld in de VV Ruurlo hoodie.
De hoodie en de handdoek zijn te bestellen via de website van de VV Ruurlo, wellicht een leuk cadeau voor Sinterklaas of onder de kerstboom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo