Sinterklaas had ondanks alle aanpassingen een prachtige intocht in Ruurlo. Foto: PR
Sinterklaas had ondanks alle aanpassingen een prachtige intocht in Ruurlo. Foto: PR

Al wandelend langs de Sint

Algemeen

RUURLO – Wat als Sinterklaas opnieuw zou moeten afzien van zijn intocht in Ruurlo? De Sint commissie van de Ruurlose Ondernemersvereniging (ROV) was blij dat, met inachtneming van de coronamaatregelen, er in tegenstelling tot vorig weer een ‘Sinterklaasintocht’ voor de kinderen georganiseerd mocht worden. Gelukkig maar.

Zondagmiddag 14 november was het zover. Sinterklaas was in Ruurlo met wel negen pieten. Hij had het zich behaaglijk gemaakt in de Muziekkoepel en had een heel veld voor zich waar alle kleine pietjes in de rij stonden te trappelen om Sinterklaas een tekening, boks of high five te geven. Het wachten in de rij was opgevangen door verschillende spelletjes: een boks met de discopiet, cadeautjes gooien in de schoorsteen en selfies met de mooie fotolijst. Kortom, vermaak voor groot en klein.
De Sintcommissie van de ROV kijkt dan ook terug op een geslaagde middag die zonder onregelmatigheden is verlopen. Houd de Facebookpagina Sinterklaas Ruurlo in de gaten voor de uitslag van de tekenwedstrijd op woensdag 1 december. Het inleveren van de tekeningen kan nog tot 20 november bij Bloem & Dingetjes, Nicolet Coiffure en Mams Ruurlo. Sinterklaas en zijn pieten bedanken alle Ruurlose kinderen voor alle moois dat zij mochten ontvangen. “De kinderen hebben allemaal ontzettend hun hun best gedaan en mooie dingen voor ons gemaakt”, zo laat Sinterklaas weten. Voor meer foto’s: www.achterhoekfoto.nl.

Sint-spelletjes spelen met spelletjespieten (en cadeautjes) in Ruurlo. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo