Speculaasactie Sophia’s Lust weer niet aan de deur

Algemeen

RUURLO - Ook dit jaar organiseert Koninklijke Muziekvereniging Sophia’s Lust weer haar jaarlijkse speculaasactie. De vergunning was al aangevraagd en de muzikanten zouden zaterdag 20 november in Ruurlo weer huis-aan-huis speculaas gaan verkopen. Echter door het toenemende aantal coronabesmettingen is het niet verantwoord om dat op deze manier te doen.

Daarom heeft het bestuur van Sophia’s Lust op het laatste moment de actie omgegooid. Net als vorig jaar gaat men speculaas verkopen via de leden. De leden van Sophia’s Lust hopen nu op bestellingen van vrienden, familie en buren. Tevens is het mogelijk om te bestellen via de website van de muziekvereniging.
Eén pak speculaas kost drie euro, twee pakken kosten vijf euro en vier pakken kosten tien euro. Een pak speculaas bestaat uit drie plakken. De bestelde speculaas wordt zaterdag 20 november bezorgd. Bestellen via de website kan tot en met vrijdag 19 november.
Wie niemand kent bij Sophia’s Lust kan voor speculaas ook nog bellen met Petra Welmerink, tel. 06-51921803. “Hopelijk kunnen we op deze manier een mooie bijdrage leveren aan de kas van Sophia’s Lust, want in deze tijden kunnen we alle steun goed gebruiken”, aldus het bestuur. De speculaasactie wordt mede mogelijk gemaakt door PLUS Stam.


www.sophiaslust.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo