Een creatieve activiteit van BIEBlab. Foto: PR
Een creatieve activiteit van BIEBlab. Foto: PR

Speel een schaduwspel tijdens BIEBlab

Algemeen

BERKELLAND  – Op 17 november (Ruurlo) en 24 november (Eibergen) staat BIEBlab in het teken van het maken van een schaduwlamp. In beide vestigingen begint de creatieve en technische middag om 15.00 uur. Het aanmelden gaat via site (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab) of tel. 088-0062929 en de deelnamekosten bedragen 2,50 euro. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. 

Maak als deelnemer zelf een zaklamp en maak dan van papier een figuur om te gebruiken voor het schaduwspel/-verhaal. De deelnemer bevestigt deze figuur aan de zaklamp en vertelt en beeldt zijn of haar verhaal uit. Welk schaduwavontuur beleeft het figuur?

Samenwerking bibliotheek en ‘Culturije’
Twee keer per maand worden er in twee bibliotheekvestigingen in Berkelland activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de tweede en vierde woensdag in de maand. De ene keer verzorgt ‘Culturije’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo