Frits Hoogers. Foto: PR
Frits Hoogers. Foto: PR

Topstylist Frits Hoogers op spectaculaire kerstshow Groei & Bloei

Algemeen

BERKELLAND - Was corona in 2020 de grote spelbreker, Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen is super blij dat ze nu weer haar bekende kerstshow kan aankondigen. De Deventer topdesigner Frits Hoogers (Florafrits) is gestrikt voor een b(l)oeiende demonstratie rond het thema ‘kerstfeest’. 

Een wervelende show vol trends, technieken en informatie. Deze is donderdag 25 november bij zaal Prinsen in Haarlo. Frits Hoogers behoort tot de top van de Nederlandse bloemstylisten. Met oog voor esthetiek, spontane creativiteit en perfectionisme weet hij op elke locatie de juiste sfeer, stijl en harmonie te creëren. Zijn kracht zit ‘m in de bundeling van zijn talenten als stylist en bloemist, gecombineerd met een grote betrokkenheid. 

Leerzaam
Tijdens de show maakt Frits verschillende kerstarrangementen, waarbij hij de meeste exclusieve bloemen en materialen verwerkt. Inspiratie en schoonheid staan centraal. Maar dat is niet alles, want het wordt ook een leerzame avond. Frits legt uit en laat zien hoe een stuk stap voor stap wordt opgebouwd. Met aandacht voor de juiste technieken en materialen.
Er is ruimte voor interactie met het publiek. En voor humor! Ook neemt Frits zijn ‘marktkraampje’ mee met allerlei trendy hebbedingetjes die hij eerder die avond heeft toegepast.

Lot 
Het toegangsbewijs is meteen een lot, waarmee de bezoeker kans maakt op één van de bijzondere creaties uit de demonstratie. Ook bloemstukken gemaakt door mensen van de Bloemschikcommissie en cursisten worden verloot.
Aanvang is om 19.30 uur (de zaal is open vanaf 19.00 uur) bij HCR Prinsen, Eibergseweg 13 in Haarlo. De entreeprijs bedraagt voor leden 7,50 euro (op vertoon G&B-pas), niet-leden betalen 9 euro; toegang uitsluitend op vertoon van coronabewijs én ID (dit wordt gecontroleerd aan de zaal). Houd op de website (www.berkelland.groei.nl) de actuele ontwikkelingen in de gaten. Of bel met Ada Willemsteijn (Bloemschikcommissie) op tel. 06-39046088.

Frits Hoogers. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo