Harm ten Hoopen, Team EZ, en Erna Koeslag, voorzitter Bedrijvenkring Berkelland, zijn ‘trots’ op de Berkellandse ondernemers. Foto: Rob Weeber
Harm ten Hoopen, Team EZ, en Erna Koeslag, voorzitter Bedrijvenkring Berkelland, zijn ‘trots’ op de Berkellandse ondernemers. Foto: Rob Weeber

Berkelland maakt van één ‘Dag’ hele Week van de ondernemer

Algemeen

Netwerkbijeenkomst is op donderdag 18 november  

BORCULO - Eigenlijk is het ‘De Dag van de Ondernemer’, maar gemeente Berkelland en de Bedrijvenkring Berkelland besloten om er ‘De Week van de Ondernemer’ van te maken. Het doel echter blijft hetzelfde, de Berkellandse ondernemer in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Een beetje wrang was het wel dat corona voor de tweede keer de kop opstak, waardoor de initiatiefnemers terugkeerden naar ‘De Dag van de Ondernemer’. “We zijn ontzettend blij met onze ondernemers in de gemeente”, licht voorzitter Bedrijvenkring Erna Koeslag toe. Zeker in de coronatijd hebben zij het niet makkelijk gehad. Dat doorzettingsvermogen verdient waardering. Daarom ook vinden we de jaarlijkse, landelijke MKB-actie ‘De Dag van de Ondernemer’ zo belangrijk en sluiten we hierbij aan. Vorig jaar tijdens de corona stuurden we onze ondernemers een digitaal bedankkaartje, dit jaar organiseren we een bedrijfsbezoek. Het is fijn om elkaar weer te kunnen ontmoeten, daar heeft iedereen behoefte aan.”

Ook Harm ten Hoopen namens Team EZ is verheugd dat de ondernemers onder de aandacht worden gebracht. “We wilden tijdens onze ‘De Week van de Ondernemer’ vijf themadagen organiseren met actuele thema’s, zoals ‘Ondernemen en mantelzorg’. Helaas gooide corona weer roet in het eten. Maar gelukkig kunnen we wel een netwerkevent organiseren. Bijenkomsten zijn vaak effectiever, men ontvangt al zoveel informatie.”

Donderdag
Naast de georganiseerde netwerkbijeenkomst zetten beide organisaties een paginagrote advertentie in het Achterhoek Nieuws waaruit hun waardering blijkt. “We zijn trots op onze ondernemers en hopen dat ook de lezer even stilstaat bij alle mooie bedrijven die we hier hebben en zich realiseren hoe belangrijk ze voor de Berkellandse samenleving zijn”, aldus Koeslag. De geplande netwerkbijeenkomst is bij op donderdag 18 november Verosol in Eibergen. Maximaal vijftig ondernemers kunnen daar samenkomen. Conform de regels zal er op QR-code en ID gecontroleerd worden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo