Dit jaar duiken de jongeren van Jong Gelre met de revue in het leven van kroegeigenaar Freddy. Foto: PR.

Dit jaar duiken de jongeren van Jong Gelre met de revue in het leven van kroegeigenaar Freddy. Foto: PR. 

Jong Gelre Ruurlo brengt revue ‘Reuring in de brouwerij’

Algemeen

RUURLO – Na een jaar afwezigheid in verband met corona brengt de plattelandsjongerenorganisatie Jong Gelre Ruurlo op vrijdagavond 19 november en zaterdagavond 20 november weer een revue met als titel ‘Reuring in de brouwerij’ op de toneelplanken bij zaal De Keizerskroon.

Dit jaar duiken de jongeren in het leven van kroegeigenaar Freddy. Samen met zijn vrienden en vaste gasten Leendert, Anja, Erik en Eric. Daarnaast is Hanneke een regelmatige gast. Maar is Hanneke wel degene wie ze denken dat ze is? Freddy krijgt te maken met een landelijk ingevoerd alcoholverbod dat ingevoerd wordt door de politieke partij ‘Praat’. Freddy en de stamgasten onderzoeken de verschillende mogelijkheden om, zonder alcohol te schenken, de kroeg voort te kunnen zetten. Dit gaat gepaard met legale en illegale ideeën. Dit jaar is de revue geschreven door de Jong Gelre-leden Gwen Meerbeek, Merijn Weenk, Bianca Pasman, Luuk Wezinkhof, Britt Nieuwenhave, Bart Tiessink en Sofie Radstaak en staat onder leiding van de nieuwe regisseur Anouk Goessens. Floor van Zijtveld verzorgt de dans. Floor Evers en Miranda Klein Ovink zullen weer op het podium verschijnen met de zang en de jongens van de bouw zijn momenteel onder leiding Yke van Tuijl weer druk bezig om een mooi decor in elkaar te zetten.

Zonder sponsoring zou het onmogelijk zijn om een revue op de planken te brengen. Daarom wil Jong Gelre Ruurlo alle sponsors alvast bedanken voor hun bijdrage. Daarnaast is er dankzij de sponsoren op beide avonden een verloting met mooie prijzen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijdag 19 november of zaterdag 20 november naar de Keizerskroon in Ruurlo. Beide avonden zal de zaal om 19.30 uur geopend zijn. Om 20.00 uur zal het doek open gaan. Toegangskaarten kan men reserveren bij De Keizerskroon, tel. 0573 451416 of via de Facebook pagina van Jong Gelre Ruurlo. De kaarten kosten acht euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant