<p>In de categorie jonge tuinen won de Kemkers aan Binnemansdijk 1 de eretitel &#39;Mooiste tuin van Ruurlo&#39;. &nbsp;Foto: PR</p>

In de categorie jonge tuinen won de Kemkers aan Binnemansdijk 1 de eretitel 'Mooiste tuin van Ruurlo'.  Foto: PR

Prijsuitreiking ‘Mooiste tuinen van Ruurlo’

Na drie keer keuren een ludiek prijsuitreiking

Door Jan Hendriksen

RUURLO – De prijsuitreiking van jaarlijkse de wedstrijd ‘Mooiste tuinen van Ruurlo’ vond zaterdag op een ludieke wijze plaats. De tuinen binnen de bebouwde kom werden door de keurmeesters van Groei en Bloei drie keer gekeurd. Groei en Bloei Berkelland vond dat men dit jaar nog geen prijsuitreiking in een binnenruimte kon organiseren in verband met de corona maatregelen. 

Daarom werden de winnaars zaterdag persoonlijk bezocht door Groei en Bloei. Vijfentwintig tuineneigenaren werden blij verrast met een tas vol met planten omdat zij de tuinen naar het oordeel van de juryleden het ‘mooist’ hadden ingericht en onderhouden. Drie tuineigenaren werden extra in het zonnetje gezet voor de titel ‘Mooiste Tuinen van Ruurlo’. 

In de categorie siertuinen ging de titel naar de familie Runial en Van Kooten wonend aan Dalkruid 5. In de categorie jonge tuinen won de familie Kemkers aan Binnemansdijk 1 de eretitel en de onderhoudsprijs werd gewonnen door de families Klein Wassink en Klein Gunnewijk wonend aan de Pasmanshaard 1 en 3.
De prijzen werden beschikbaar gesteld door Welkoop Ruurlo, Kwekerij Heutinck uit Borculo en Bloemen Groot Jebbink uit Ruurlo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden