Kegelclub heeft ruimte voor nog wat leden. Foto: Gerrit Huiting
Kegelclub heeft ruimte voor nog wat leden. Foto: Gerrit Huiting

Kegelclub Kiek’n Wat’t Wort zoekt nog enkele leden

BORCULO - De kegelclub Kiek’n Wat’t Wort (KW’tW) uit Borculo is bijna 44 jaar oud. Dat betekent dat er nu kegelaars met diverse achtergrond lid zijn. Begonnen met leden die iets te maken hadden met de Wei-producten fabriek, is het in de loop van de tijd een open vereniging geworden. Iedereen kan lid worden. Wonen in Borculo is ook geen vereiste. 

Hij of zij die de kegelsport wil beoefenen en daarnaast ook gezelligheid zoekt is bij ons van harte welkom. Natuurlijk geldt dit ook voor stellen. Vanwege ‘corona’ hebben de leden lange tijd niet kunnen kegelen. Een aantal leden heeft in de afgelopen periode van stilte om meerdere oorzaken moeten afzeggen. Er is daarom weer ruimte voor een aantal nieuwe leden. Het is een gemengde club, van jong tot oud en van vrouw tot man. Er wordt op twee banen gekegeld in Hotel Café Restaurant Berkel Palace in Borculo, op vrijdagavond van acht tot circa tien uur. 

Voor mensen die het kegelen leuk lijkt, maar die nog niet eerder hebben gekegeld, is er altijd de mogelijkheid dat ze goed op weg worden geholpen. Bedenk daarbij dat ook de huidige leden het hebben moeten leren. En zelfs de beste kegelaars gooien nog wel eens één of meerdere poedels (oftewel de bal valt onderweg naar de kegels van de kegelbaan af). Het doel is beoefening van de kegelsport. Tijdens het kegelen is er ook voldoende tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen. 

Voor meer informatie en aanmelden kan men elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur langskomen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden