Feest bij Tante Tuit: Denise Rondeel is verkozen tot pedagogisch professional van het jaar. Foto: PR
Feest bij Tante Tuit: Denise Rondeel is verkozen tot pedagogisch professional van het jaar. Foto: PR

Denise Rondeel winnaar Pedagogisch Professional van het jaar 2021

Algemeen

EIBERGEN - Tijdens het online PPINK-festival op de Dag van de Pedagogisch medewerker (16 september) werd de winnaar bekendgemaakt van de verkiezing van Pedagogisch Professional van het jaar 2021. Na de beoordeling door de vakjury waren er ook nog twee online stemrondes. Het bleef tot het laatst toe spannend, maar Denise Rondeel uit Keijenborg bleek uiteindelijk de winnaar.

De jury prees haar en schreef onder meer: ‘Denise is een goede ambassadeur voor het beroep. Ze kan visie en politieke aspecten goed verwoorden en overbrengen in de taal van pedagogisch medewerkers. Denise is een energieke teamplayer die veel waarde hecht aan verscheidenheid en talentontwikkeling.’

Als winnaar is Denise Rondeel (25) een jaar lang ambassadeur van het mooie vak van pedagogisch professional. De hoofdprijs is een Reggio-inspiratie-studiereis naar Zweden of Italië in 2022.
De prijs van Pedagogisch Professional van het Jaar is voor de derde keer uitgereikt. Eerdere winnaars waren Carola Schouten (Wiedewei) en Gerold Tilborg (Impuls).
“Wij zijn natuurlijk heel trots op onze Denise en feliciteren haar van harte met deze mooie titel die ze een jaar lang mag dragen”, jubelt Weijdeland Kinderopvang-directeur Kim Kroekenstoel.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo