Elles Veltkamp schildert ook veel vogels, zoals deze zwaluwen, die ze toont in Gelselaar. Foto: PR
Elles Veltkamp schildert ook veel vogels, zoals deze zwaluwen, die ze toont in Gelselaar. Foto: PR

Elles Veltkamp exposeert zwaluwen in Gelselaar

Algemeen

GELSELAAR - Elles Veltkamp uit Haaksbergen brengt tijdens de Appeldag in Gelselaar op zaterdag 9 oktober met een kleine expositie in café Florijn de zwaluw in beeld. Ze sluit hiermee aan bij het thema voor het populaire poëziefestijn dat bij de Appeldag van de Stichting Bie Winkels wordt gehouden.

Met tekenen en schilderen geeft Elles Veltkamp uitdrukking aan haar bewondering voor de natuur. Dit beschouwt ze als haar missie. In Gelselaar was al eerder werk van haar te zien. Dat de natuur voor haar een nooit aflatende inspiratiebron vormt is ook te zien op haar site (www.evespainting.nl), waar landschappen, dieren, flora, personen en stillevens zijn te bewonderen. 

Elles Veltkamp werkt met aquarel, acryl, krijt en inkt: figuratief of impressionistisch. Meestal tekent en schildert ze in opdracht. Ze beschikt echter ook over een kleine collectie vrij werk, waaronder series. 

De expositie van Elles Veltkamp in café Florijn, aan de Dorpstraat 12 in Gelselaar, is te zien vanaf zaterdag 18 september tot en met zaterdag 9 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur.

Onderschrift illustratie uit de bijlage: Elles Veltkamp schildert ook veel vogels, zoals deze zwaluwen, die ze toont in Gelselaar. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo