<p>Er heerste een gezellige en ontspannen sfeer waarbij rekening werd gehouden met de bestaande coronaregels. Foto: PR</p>

Er heerste een gezellige en ontspannen sfeer waarbij rekening werd gehouden met de bestaande coronaregels. Foto: PR

Zonnebloem Ruurlo opent activiteitenseizoen 2021-2022

RUURLO – De Zonnebloem Ruurlo heeft zaterdag 4 september haar activiteiten-seizoen geopend met een picknick in het buitengebied van Ruurlo. Er waren ongeveer 75 deelnemers (gasten en vrijwilligers) aanwezig. Het thema van de picknick was ‘De ontmoeting’ na zo’n lange tijd dat men elkaar niet had gezien of gesproken.

Er heerste een ontspannen sfeer waarbij rekening werd gehouden met de bestaande coronaregels. In een grote tent die kon worden aangeschaft, door een donatie van een anonieme schenker, was het mogelijk voor voldoende ventilatie te zorgen, zodat eventueel besmettingsgevaar werd geminimaliseerd. De ontmoeting begon met koffie, thee, frisdrank, een aperitiefje en heerlijke, zelfgebakken cake. De lunch werd verzorgd door Janet Lutke – Willink met een uitgebreid pannenkoeken-buffet, dat ter plaatse werd gebakken en geserveerd. Het was kortom een zeer geslaagde opening van seizoen waarbij de weergoden deze ‘Zonnebloemers’ goed gezind waren. De rest van het jaar staan er zowel kleinschalige activiteiten, zoals stamppot eten, bloemschikken en grootschalige activiteiten, zoals Hartewensdag en Kerstfeest op het programma.

De Zonnebloem Ruurlo zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking en zorgt ervoor dat hun gasten regelmatig door een vrijwilliger worden bezocht en gedurende het jaar worden verrast met een activiteit. Door de toename van het aantal gasten dat zich aanmeldt bij de Zonnebloem, is men met spoed op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten bij activiteiten of het bezoeken van een gast. 

Meer informatie bij secretaris: Henk Schouten, tel. 06 36503098.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden