Sam’s Kledingactie voor schoolkinderen in Oeganda

RUURLO - Ieder voorjaar en najaar houdt Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor hulp aan schoolkinderen en hun ouders in Oeganda. Doel is dat ook zij, wanneer corona voorbij is, weer terug naar school kunnen.

Actiedagen
De honderden vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zamelen, grotendeels, het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk.
Op vrijdag 24 september en zaterdag 25 september kan men in Ruurlo kleding en schoenen inleveren bij gemeentecentrum de Sprankel aan de Domineesteeg 12. De Sam’s vrijwilligers zijn dan op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur aanwezig om de goederen -geheel coronaproof- in ontvangst te nemen.
In Neede kan men terecht bij het portaal van de R.K. Kerk aan de Borculoseweg 43, op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen niet worden ingeleverd.

Landelijk duurt de actieperiode van 13 september tot en met 11 november. Dan wordt er op diverse locaties in heel Nederland (voor langere tijd) kleding ingezameld. De data en adressen staan op de website.


www.samskledingactie.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden