Werk van Peter Kapritsias; hij begeleidt zijn cursisten stap voor stap in het uitwerken van een eigen fantasy ontwerp. Foto: PR
Werk van Peter Kapritsias; hij begeleidt zijn cursisten stap voor stap in het uitwerken van een eigen fantasy ontwerp. Foto: PR

Cursussen KunstKring

RUURLO – Met de nazomer in aantocht biedt KunstKring Ruurlo weer verschillende interessante cursussen aan. De docenten van de KunstKring staan bij deelnemers uit voorgaande jaren bekend om hun passie, kennis en ervaring. Ook nieuwe docenten worden uiteraard aangetrokken op basis van deze eigenschappen. In het cursusaanbod dit seizoen onder meer de cursussen 

Vaak keren enthousiaste deelnemers dan ook terug voor een vervolg, maar er blijft altijd ruimte voor nieuwe cursisten. Voor de volgende cursussen zijn er nog plekken vrij, voor zowel beginners als gevorderden. 

De cursus ‘Fantastische illustratie’; Fantasy beslaat een breed spectrum van onderwerpen, waaruit ieder zijn eigen keus kan maken. Docent Peter Kapritsias begeleidt zijn cursisten vervolgens stap voor stap in het uitwerken van een eigen fantasy-ontwerp.

Bij Portretschilderen kan Teodora Ionescu vanuit haar eigen stijl zowel de traditionele portretschilderregels goed overbrengen aan de beginnende portretschilder als de gevorderde cursisten een nieuwe en verfrissende kijk geven op het portretschilderen.

De oeroude techniek van Wolvilten is inmiddels weer helemaal van deze tijd. Docente Wil de Waard laat zien dat het veelzijdiger is dan men misschien denkt. 

Schilderen met Olieverf staat onder leiding van Peter-Frans de Graaf. Deze biedt beginners een prettige combinatie van praktijk en theorie over technieken, materialen en kleurgebruik. Bij gevorderden wordt de begeleiding afgestemd op hun individuele niveau.

Programmakrant
Bij diverse VVV’s en bibliotheken in de regio kan men de Programmakrant van de KunstKring met het complete overzicht van concerten, lezingen, excursies en cursussen in 2021-2022 afhalen. Ook is de programmakrant te downloaden via de website van de Ruurlose kunstring onder het kopje ‘Actueel’.

www.kunstkringruurlo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden