<p>Sfeerbeeld van een bijeenkomst van de Open Coffee Oost Achterhoek. Foto: archief Achterhoek Nieuws</p>

Sfeerbeeld van een bijeenkomst van de Open Coffee Oost Achterhoek. Foto: archief Achterhoek Nieuws

Open Coffee Oost Achterhoek stopt bij Den Diek

Open Coffee Oost Achterhoek stopt bij Den Diek

LICHTENVOORDE - In 2017 startte de organisatie van Open Coffee Oost Achterhoek bij sociaal cultureel centrum Den Diek in Lichtenvoorde met laagdrempelige netwerkbijeenkomsten voor (startende) ondernemers en zzp-ers uit de regio. Vanwege de coronamaatregelen lagen deze bijeenkomsten lange tijd stil. Door organisatorische wijzigingen bij het cultureel centrum, een aantal nog altijd geldende maatregelen en de aard van de bijeenkomsten, is besloten met het netwerken bij Den Diek te stoppen. De organisatie is naarstig op zoek naar een passende locatie om een vervolg te geven aan de succesvolle formule.

Debby Lakerink die samen met Rutger Addink de organisatie van de open coffee-bijeenkomsten op zich neemt, vertelt: “De Open Coffee Oost Achterhoek is destijds opgericht om ondernemers bekend te maken met Den Diek en om ze de mogelijkheid te geven om samen te netwerken. Deze samenwerking was een groot succes. Echter moeten we bij Den Diek een aantal coronamaatregelen naleven, zoals het placeren van deelnemers, die de vrije en laagdrempelige manier van netwerken die zo kenmerkend is voor ons concept, in de weg staat. Daarom hebben wij besloten op zoek te gaan naar een andere locatie. Wij willen Den Diek hartelijk bedanken voor de geweldige samenwerking van de afgelopen jaren en alle deelnemers voor hun enthousiasme en opkomst. We hopen ze bij een hopelijk spoedige doorstart weer te mogen begroeten.”

Debby en Rutger komen graag in contact met ondernemers of andere belangstellenden die tips of ideeën hebben voor de netwerkbijeenkomsten. Neem hiervoor contact op met Debby Lakerink op telefoonnummer 06 1148 1219. Via de facebookpagina kunt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen van Open Coffee Oost Achterhoek. 

Facebook: opencoffeeoostachterhoek 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden