De zogeheten lijnkassa's blijven ook in de nieuwe winkel bestaan. Foto: PR
De zogeheten lijnkassa's blijven ook in de nieuwe winkel bestaan. Foto: PR

Eerste stap naar geheel vernieuwde winkel

Algemeen

PLUS-supermarkt op 7 september eerder dicht

RUURLO - Pieter Stam is sinds 29 maart de nieuwe ondernemer van de PLUS in Ruurlo. “Bij de overname waren de plannen voor uitbreiden en vernieuwen al bekend bij mij. Ondertussen is de vergunning ook rond en kunnen we ons gaan richten op een grotere en geheel vernieuwde winkel, maar helaas duurt dat nog even en zolang willen wij niet stil zitten. Daarom gaan we woensdag 8 september starten met zelfscan&selfpay.”

Stam vertelt dat hierbij voor alle klanten er de mogelijkheid is om gebruik te maken van zelfscan. “De klant kan dan de boodschappen zelf scannen en afrekenen. Dit is uiteraard een stuk sneller bij het afrekenproces maar het grootste voordeel is dat de boodschappen gelijk de tas in kunnen en niet meer op de band hoeven te worden gelegd.”
Voor kleine boodschappen kan er gebruik gemaakt worden van de selfpay kassa’s. Hier kunnen de boodschappen bij de betaalpaal worden gescand en afgerekend.

“Uiteraard kan er ook nog gebruik gemaakt worden van onze reguliere lijnkassa’s en deze zullen ook -straks in de vernieuwde winkel- niet verdwijnen”, belooft Stam. “Het is dus echt een toevoeging op het bestaande als extra stukje service bovenop de geweldige service die onze caissières dagelijks leveren.”

Op dinsdag 7 september gaat de winkel dicht vanaf 13.00 uur voor deze aanpassingen. “Om vervolgens woensdag 8 september weer op de gebruikelijke tijd, om 7.30 uur, open te gaan. Van woensdag tot en met zaterdag is er een hostess aanwezig om het gebruik van de zelfscan en selfpay uit te leggen. Tevens hebben we de eerste vier weken in elke week een leuke actie, waarbij er twee keer één minuut gratis winkelen wordt verloot en tweemaal de kans op het terugwinnen van het volledige aankoopbedrag van uw boodschappen.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant