Wandelen vanuit Dorpshuis Ruurlo

Algemeen

Wandelen vanuit Dorpshuis

RUURLO - Op vrijdag 27 augustus wordt er weer een wandeling gemaakt vanuit ’t Dorpshuis Ruurlo.

Uiteraard houden de deelnemers bij het wandelen rekening met de geldende coronamaatregelen. Dit betekent onder meer dat de koffie vooraf en het napraten nog even komen te vervallen.

Belangstellenden verzamelen vanaf 10.50 uur en starten om 11.00 uur bij de bibliotheek in Ruurlo (Dorpsstraat 74). Wie mee wil lopen, moet zorgen op tijd aanwezig te zijn. De wandeling is ongeveer 5,5 km en de wandelaars doen dat in een dusdanig tempo. De lopers zijn uiterlijk om 12.15 uur weer terug bij het Dorpshuis. De deelname aan de wandeling is gratis en aan- of afmelden is niet nodig. Bij slecht weer gaat de wandeling niet door.

Een groep belangstellenden wandelt gewoonlijk één keer in de veertien dagen en steeds op de vrijdagmorgen. Wie zin heeft om mee te gaan is van harte welkom. Het is niet alleen goed om te bewegen, maar het is ook heel gezellig met elkaar. Ook ontstaan er juist door het wandelen leuke (nieuwe) contacten.

Voor meer informatie over het wandelen kan men een kijkje nemen op de website van ’t Dorpshuis: www.dorpshuisruurlo.nl of bellen naar tel. 06-13917062.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant