Ellis Sportel en Carina Numan (r) brengen zaterdag 21 augustus een gevarieerd muziekprogramma. Foto: PR.

Ellis Sportel en Carina Numan (r) brengen zaterdag 21 augustus een gevarieerd muziekprogramma. Foto: PR. 

Carina Numan en Ellis Sportel spelen en zingen in de Dorpskerk

Algemeen

RUURLO – Carina Numan en Ellis Sportel zingen en spelen zaterdagmiddag 21 augustus om 15.00 uur, tijdens de Open Kerk, in de Dorpskerk van Ruurlo. Met piano, gitaar en zang nemen moeder en dochter het publiek mee in eigen werk en covers.

Zij geven hun muziek een eigen twist met verrassende harmonieën. Hun stemmen mengen, kleuren, vertellen en weten te raken. Het programma is een samenstelling van country popnummers, ballads en theatrale liedjes. Alles met ‘puur’ als kernwoord. Beiden hebben aan het conservatorium gestudeerd. Carina Numan heeft een praktijk voor zang coaching, geeft zangworkshops en is werkzaam als muziektheatermaker. Ellis Sportel is songwriter/producer, arrangeur en zangdocent. Daarnaast brengt ze eigen popmuziek uit onder haar artiestennaam Ellis Newman. Haar eerste single ‘Love To Cry’ is onlangs verschenen en overal te beluisteren.

De entree is gratis, al wordt er wel een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten van de Open Kerk te dekken. De deuren van de kerk staan open van 14.00 tot 16.30 uur. Het concert begint om 15.00 uur en duurt ongeveer een half uur. Vanwege de coronamaatregelen is er slechts ruimte voor ongeveer zestig bezoekers waarvan wordt verwacht dat zij rekening houden met de coronaregels. 

Mocht de belangstelling groter zijn, dan is er nog een tweede kans op zaterdag 28 augustus, want dan komen Carina en Ellis opnieuw naar de Dorpskerk. Vóór en na het concert heeft iedereen de mogelijkheid om de zevenhonderd jaar oude Dorpskerk te bezichtigen of gewoon even stil te zijn en een kaarsje te branden.

-

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant