Marlon Groot Zevert naast haar het werk 'Stay patient en trust your journey' (links op de foto). Foto: Rob Weeber

Marlon Groot Zevert naast haar het werk 'Stay patient en trust your journey' (links op de foto). Foto: Rob Weeber

Werk Eibergse vliegt uit naar Parijs en Düsseldorf

Algemeen

Exposities kunstenares Marlon Groot Zevert in het Hilton 

EIBERGEN - De Eibergse kunstenares Marlon Groot Zevert exposeert vanaf 15 augustus in Parijs en Düsseldorf. 

Na meerdere exposities in de eigen streek zijn er nu vier schilderijen van Marlon Groot Zevert ‘uitgevlogen’ naar Parijs en Düsseldorf. De werken zijn te zien in het Hilton Hotel in beide steden.

Marlon is erg
benieuwd wat
het internationale
publiek van haar
werken vindt

Het werk van Marlon is herkenbaar aan het veelvuldige gebruik van aardetinten en wordt opgebouwd uit meerdere lagen. Die gelaagdheid geef het werk diepte en beleving en nodigt uit tot het vinden van diepere betekenissen. Een schilderij is voor Marlon geslaagd als mensen blijven kijken, geboeid zijn door alles wat er in het werk gebeurt, en het een gevoel opwekt dat de kijker dierbaar is. Zodat het blijft gebeuren en het werk het leven van de eigenaar verrijkt.

De organisatie van deze expositie ligt in handen van Bubble Projects, Nederland, waar zaakvoerder Anne Devries kunst dichter bij mensen brengt. ‘Let’s art together’ is hun lijfspreuk. Marlon is erg benieuwd wat het internationale publiek van haar werken vindt.

De schilderijen zijn te zien van 14 augustus tot 25 september tussen 9.00 en 18.00 uur. In Hilton Düsseldorf: Georg-Glock-Straße 20, 40474 Düsseldorf, Duitsland en in Hilton Paris Charles de Gaulle: 8 Rue de Rome, 93290 Tremblay-en-France, Frankrijk.

Voor meer informatie over het werk van Marlon kan men kijken op haar website.

www.marlongrootzevert.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant