V.l.n.r.: Lars Roekevisch, Ria Stegink, Jort Bressers, Henry Meutstege en Tygo Nijland met de waardecheque van Coop Ruurlo. Foto: PR

V.l.n.r.: Lars Roekevisch, Ria Stegink, Jort Bressers, Henry Meutstege en Tygo Nijland met de waardecheque van Coop Ruurlo. Foto: PR

Statiegeldactie Coop levert VV Ruurlo 1092,60 euro op

Algemeen

RUURLO - De statiegeldactie van Coop Ruurlo voor voetbalvereniging Ruurlo heeft het prachtige bedrag van 1092.60 euro opgeleverd.

In de maanden april, mei en juni was het voor klanten van de Coop Ruurlo mogelijk om het statiegeld voor ingeleverde flessen te doneren aan VV Ruurlo. Bij het flessenapparaat bij Coop stond speciaal voor deze actie een paspop die gekleed was in de geel-zwarte kleuren van de plaatselijke voetbalvereniging.
De helft van het totale bedrag is gesponsord door de Coop Ruurlo die bij deze actie altijd het ingezamelde geld verdubbelt. “Als voetbalvereniging zijn we erg blij met deze bijdrage. Het geld wordt gereserveerd voor het negentigjarig jubileum in 2022 waar we voor al onze leden een prachtig jubileum van willen maken”, zo verklaarde voorzitter Henry Meutstege van VV Ruurlo die de waardecheque in ontvangst nam samen met secretaris Ria Stegink en drie jeugdspelers van VV Ruurlo (Lars Roekevisch, Jort Bressers en Tygo Nijland), die werken bij Coop Ruurlo om hun spaargeld aan te vullen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant