Lochemse Berg. Foto: Nico Kloek

Lochemse Berg. Foto: Nico Kloek

Ligt bij fotograaf

Kinderavondwandeling op de Lochemse Berg

Algemeen

BARCHEM - Kinderen die zin hebben in een spannende avondwandeling zitten op woensdag 25 augustus goed. Ze kunnen dan mee met de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen. En omdat het nog zomervakantie is mogen de (klein)kinderen vast wat langer opblijven.

De boswachters nemen ze mee op avontuur naar de Lochemse Berg. In de avond is het extra spannend, omdat de sfeer dan een beetje geheimzinnig wordt, zoals in de sagen over de Witte Wievenkoele en de Duivelskolk. Onderweg vertelt de boswachter allerlei weetjes over de Lochemse Berg. Zo is aan allerlei dingen te zien dat die berg al heel oud is. En op de rand van de Witte Wievenkuil vertelt de boswachter spannende verhalen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.
Start: 19.30 uur. Duur: 1,5 tot 2 uur. Deelname: 8 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 5 euro p.p., donateurs 3 euro p.p. op vertoon van een geldige GLK-donateurspas. Startlocatie: parkeerplaats koffiehuis De Kale Berg, Lochemseweg 22, 7244 AB Barchem.
Tip van de boswachter: trek stevige schoenen aan. Meer informatie en reserveren op de website.


www.glk.nl/activiteiten

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo