Foto: PR

Foto: PR

Prikpost SKB in Borculo verhuist

Algemeen

BORCULO - De prikpost van Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Borculo verhuist naar de achterzijde van de huidige locatie in het gebouw van het Rode Kruis. Daarom is de prikpost op dinsdag 17 augustus gesloten. PatiĆ«nten kunnen dan terecht in Ruurlo. Vanaf donderdag 19 augustus kunnen inwoners van Borculo bloed laten prikken op de nieuwe locatie aan de Haarloseweg 2-4 (voorheen Haarloseweg 2-3). 

De openingstijden blijven ongewijzigd. Op maandag, woensdag en vrijdag kunnen inwoners tussen 7.30 en 8.30 uur terecht. Op dinsdag en donderdag kunnen zij zich van 9.30 tot 10.30 uur laten prikken. In de vakantieperiode, van 19 juli t/m 29 augustus, is de prikpost op woensdag gesloten.
Het SKB was vorig jaar dringend op zoek naar een alternatieve locatie voor bloedprikken in Borculo. Vanwege corona kon geen gebruik meer gemaakt worden van de locatie in het Andriessenhuis. Het Rode Kruis bood een tijdelijke oplossing door een ruimte in haar gebouw beschikbaar te stellen. Nu verhuist de prikpost van het SKB naar een permanente plek de achterzijde van het Rode Kruis-gebouw.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant