Kerkemeijer Gemini gaat eindelijk weer de zaal in

Algemeen

BORCULO - Na een door de corona-epidemie vroegtijdig beëindigd en daardoor wel heel erg kort seizoen hopen de leden van Gemini in het seizoen 2021-2022 weer zonder beperkingen te kunnen volleyballen. Gelukkig was er voor hen afgelopen tijd een alternatief: zij konden buiten trainen op de drie beachvolleybalvelden bij hoofdsponsor Buitencentrum Kerkemeijer. 

Inmiddels heeft de commissie Volleybal haar voorbereidende werk gedaan. De teams zijn samengesteld en het trainingsschema met de trainers is ingevuld. Op maandag 16 augustus starten de trainingen als voorbereiding op de nieuwe competitie van de Nevobo. De eerste twee weken wordt er door een aantal teams getraind in de sportzaal van het Staring College. Vanaf 30 augustus trainen alle teams op maandag, woensdag en donderdag in sporthal ’t Timpke en/of op maandag- t/m donderdagavond in de sportzaal van het Staring College.

Competitiestart
De competitie van de Nevobo begint in de week van 13 september. Hieraan wordt deelgenomen door acht dames-, drie heren-, één meisjes A-, twee meisjes B- en één meisjes C-jeugdteam en vier teams met mini’s die spelen op niveau 3, 4 en 5 van het Cool Moves Volley (CMV). Dames 4 en 8 en Heren 3 spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond, alle overige teams op zaterdag tussen 09.00 en 18.15 uur. Op recreatief niveau is er één damesteam en één herengroep. Het damesteam speelt in een recreantencompetitie op doordeweekse avonden. Alle informatie over teams, trainingsdagen-en tijden en allerlei andere zaken is te vinden op de website van de vereniging.
In een aantal teams is nog plaats voor nieuwe leden vanaf 6 jaar die eerst viermaal gratis mee mogen trainen. Belangstelling? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Milou Hemel, Voorzitter Commissie Volleybal, via cv@gemini-borculo.nl.
Naast het volleybal worden er gedurende het gehele seizoen allerlei activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen. Als afsluiting van het oude en start van het nieuwe seizoen houdt de Evenementen Commissie op zaterdag 21 augustus bij Kerkemeijer een beachvolleybaltoernooi voor alle seniorleden van Gemini met aansluitend een barbecue.


www.gemini-borculo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant