Foto: PR

Foto: PR

Even binnen lopen voor eerste prik

Algemeen

Vrije inloop vaccinatielocaties Borculo en Lichtenvoorde

BORCULO - Deze week kan iedereen zonder afspraak een coronavaccinatie halen op de vaccinatielocaties van GGD Noord- en Oost-Gelderland in Borculo en Lichtenvoorde. De vrije inloop geldt alleen voor personen die nog geen vaccinatie hebben gehad. Een tweede prik op vrije inloopbasis is niet mogelijk.

In Borculo is de vaccinatielocatie in Sporthal ’t Timpke, aan de Haarloseweg 10. Hier kan men terecht op woensdag 4 augustus tussen 9.00 en19.00 uur.

 In Lichtenvoorde in de Hamalandhal Van der Meer de Walcherenstraat 3 kan men binnenlopen voor de eerste vaccinatie op donderdag 5 augustus van 09.00 tot 19.00 uur. 

Bij de andere vaccinatielocaties van GGD Noord- en Oost-Gelderland is het niet mogelijk om zonder afspraak gevaccineerd te worden. Na de vaccinatie wordt een afspraak voor de tweede prik gemaakt. Deze vindt minimaal vier weken na de eerste prik plaats. De afspraak voor de tweede prik vindt plaats op een andere locatie in verband met de sluiting van de vaccinatielocaties Borculo en Lichtenvoorde.
In verband met drukte kan het zijn dat de GGD de toeloop tijdelijk stopzet. Dan kan men later op de dag terugkomen.

Het is belangrijk voor bezoekers om het ID-bewijs mee te nemen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo