Online muziekbingo bij Barchems Feest 2021

Algemeen

BARCHEM - Inwoners van Barchem kunnen op vrijdagavond 27 augustus tijdens het Barchems Feest meespelen in een gezellige online Muziekbingo, georganiseerd door de Dorpskwiscommissie van Vereniging Contact Barchem.

Meedoen kan met familie, vrienden, buren vanuit de eigen eventueel mooi versierde huiskamer of terras. In een live verbinding via een computer, laptop of telefoon beleven de deelnemende groepen dan een alternatief Barchems Feest met muziek van vroeger en nu. Tussendoor is er voldoende tijd om te kletsen, lachen, praten, te zingen of mee te swingen.
Speciaal voor deze gelegenheid maakt de HIB (Horeca In Barchem) samen met de lokale ondernemers een verrassingsborrelbox, een box vol lekkere hapjes voor bij de bingo. Bij een opgave van een bingoteam kan meteen worden aangegeven of men een of meerdere borrelboxen wil bestellen. Een box kost twintig euro en is voldoende voor vijf personen.
Vanaf 20.00 uur kunnen de spelers inloggen en om 20.30 uur start het spel. Wie bingo heeft moet dat via de webcam zo snel mogelijk laten weten. Het mobiele prijzenteam komt dan dezelfde avond langs om de prijs te overhandigen. De organisatie heeft ook een prijs voor de mooist versierde huiskamer of terras.
Aanmelden voor de Muziekbingo kan tot en met uiterlijk 22 augustus via een e-mail aan muziekbingobarchem@gmail.com. Teams moeten melden op welke locatie zij zich bevinden, met hoeveel personen men deelneemt en hoeveel borrelboxen er moeten komen. Op vrijdag 27 augustus tussen 16.00 uur en 18.00 uur kunnen bij dorpshuis ‘t Onderschoer de bingokaarten en de bestelde borrelboxen worden opgehaald.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo