<p>Repair Caf&eacute; Berkelland vervangt ook horlogebatterijen. Foto: W. Bleumink</p>

Repair Café Berkelland vervangt ook horlogebatterijen. Foto: W. Bleumink

Repair Café Berkelland repareert ook in de zomermaanden

Ook voor slijpwerk kan men er terecht

BORCULO - Daar waar menig publieke instelling en vrijwilligersorganisaties een zomerstop inlast, geldt dat niet voor Repair Café Berkelland (RCB). Het RCB repareert ook in de zomermaanden gestaag door.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken- apparaten, elektrische gereedschappen en voor het vervangen van horlogebatterijen. Repair Café Berkelland heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte en nieuwe onderdelen. Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkelgrasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men bij het RCB terecht, waar deze weer professioneel perfect scherp worden gemaakt.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken en is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan worden onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag. 


06-57 977 625

repaircafeberkelland@kpnmail.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden