Peter Jansen verlaat Reunie. Foto: Jaime Lebbink
Peter Jansen verlaat Reunie. Foto: Jaime Lebbink

Reünie moet op zoek naar een nieuwe trainer

Algemeen

BORCULO - Nog niet zo lang geleden verlengde Peter Jansen zijn contract met vv Reünie. De club nu toch op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste elftal omdat de trainer toch vertrekt. Een verandering na een reorganisatie op zijn werk ligt ten grondslag aan het besluit, zo meldt de Borculose vierdeklasser. 

“Peter heeft sinds zijn komst bij Reünie op iedereen van de club een grote indruk gemaakt”, zo laat een van de waarnemend voorzitters van Reünie, Jeroen ten Bras weten. “Bij de spelers vanwege zijn meer dan prikkelende trainingen van hoog niveau, maar ook bij de technische commissie en het bestuur vanwege zijn visie.” Ook bij Paul van der Stelt, die samen met Ten Bras momenteel het voorzitterschap waarneemt, klinkt teleurstelling door. “We waren graag nog een seizoen met Peter doorgegaan en dat geldt eigenlijk voor iedereen binnen de vereniging. Maar wanneer iemand als Peter door een reorganisatie in zijn werkkring de kans krijgt om zich te verbeteren, dan kun je niet anders dan hem die kans gunnen.”

Peter Jansen laat een selectie achter die ook komend seizoen weer hoopt mee te doen om de bovenste plekken in de 4e klasse. Reünie gaat nu op zoek naar een geschikte opvolger.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant