Damesensemble Amazing zingt op 17 juli vanaf 15.00 uur in de Dorpskerk. Foto: PR.

Damesensemble Amazing zingt op 17 juli vanaf 15.00 uur in de Dorpskerk. Foto: PR.

Damesensemble Amazing zingt in Ruurlose Dorpskerk

Algemeen

RUURLO - Het Damesensemble Amazing levert op zaterdag 17 juli een bijdrage aan de Open Kerk in Ruurlo. Amazing bestaat uit een achttal dames die sinds 2000 een ensemble vormen en regelmatig optreden. De dames zingen allerlei genres, van gospel tot pop en van musical tot luisterlied.

In de coronatijd kon niet worden gerepeteerd en opgetreden. Dat maakt het extra bijzonder dat de dames zich op 17 juli weer laten horen. Ondanks de gedwongen pauze geniet Amazing de nodige bekendheid, om niet te zeggen een goede reputatie. Het is niet de eerste keer dat Amazing optreedt in de Dorpskerk. De organisatoren van de Open Kerk zijn erg blij dat ze ook nu weer komen.
Het concert duurt ongeveer een half uur en begint om 15.00 uur. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De Dorpskerk is al vanaf 14.00 uur open om iedereen de gelegenheid te geven aan de hand van een informatieblad een ‘ontdekkingsreis’ door de kerk te maken. Ook wie denkt het kerkgebouw al te kennen kan op een paar leuke verrassingen rekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk gewoon even stil te zijn in de kerk of een kaarsje te branden. De Open Kerk sluit om 16.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo