Ruurlo heeft dit jaar wel Fietsvierdaagse

Algemeen

RUURLO - Na een jaar van afwezigheid verzorgt de VVV Ruurlo van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 augustus weer de jaarlijkse fietsvierdaagse rondom Ruurlo. De fietsliefhebbers hebben de keuze uit twee afstanden: een route van ongeveer veertig of een route van zestig kilometer.

De routes gaan vanuit Ruurlo naar alle windstreken door de Achterhoek en laten de mooie natuur zien. De routes zijn duidelijk op papier omschreven en staan niet met pijlen aangegeven. In verband met de coronaregels en spreiding bij de start is het gewenst dat men via onderstaande website een starttijd reserveert. Indien men zich niet heeft aangemeld, kan het zijn dat er een wachttijd ontstaat.
Deelnemers kunnen voor een of meerdere dagen een starttijd reserveren, die per dag verschillend mag zijn. Na de reservering ontvangt men via e-mail een bevestiging. Let op: deze e-mail komt van info@doolhofruurlo.nl.
Start en aankomst is bij het VVV Gastvrijheidspunt (Kerkplein 20). Starten kan van 9.00 tot 12.00 uur. De deelname kost vier euro per persoon per dag of 12,50 euro voor vier dagen. Betaling kan contant (liefst gepast) of per pin bij de start.


www.vvvruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo