Afbeelding

Safetyshop: alles in huis om veiliger én prettiger te werken

Algemeen

LICHTENVOORDE - Veilig werken. In bedrijven, op locaties of thuis. Het is onverminderd belangrijk. Om veilig te kunnen werken heeft Safetyshop Lichtenvoorde een uitgebreid en up-to-date assortiment in huis. De speciaalzaak maakt duidelijk dat veiligheidsmiddelen naast effectief ook comfortabel kunnen zijn, dat werkkleding ook fraai kan zijn.

Safetyshop is sinds 2017 gevestigd aan de Newtonstraat 1 te Lichtenvoorde, samen met Growa Automaterialen dat al sinds 2002 op die locatie zit. In de toekomst zal het assortiment van de Safetyshop ook te vinden zijn in de vestiging van Growa Automaterialen gevestigd aan de Aalstvoort 3 in Lochem.

Veiliger en prettiger
De Safetyshop - met de medewerkers Yvonne, Susan en Manon - biedt een uitgebreid assortiment veiligheidsmiddelen. Kleding, schoenen, valbeveiliging, gehoorbescherming op maat, veiligheidsbrillen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen voor een brede markt. Klanten zijn onder andere bedrijven, zzp’ers, scholen en particulieren. Voor hen is er een compleet pakket om veiliger en prettiger te kunnen werken. Ook op het gebied van evenementen- en promotiekleding is er ruime keuze.

Daarmee houdt de service niet op. Met borduren of op maat gemaakte logo’s kan werkkleding gepersonaliseerd worden. Indien gewenst komen de medewerkers van de Safetyshop bij bedrijven voor op maat gemaakte gehoorbeveiliging of om de mogelijkheden door te spreken omtrent kledingadvies. Bestellingen kunnen door middel van een eigen dienst bezorgd worden.

Uitgebreid
Susan: “Werkkleding moet natuurlijk functioneel zijn, maar we laten zien dat het daarnaast ook prettig kan zitten en er leuk en modern uit kan zien.” Safetyshop is net als een ‘gewone’ kledingzaak voorzien van passpiegel en paskamer. Het assortiment werkkleding is uitgebreid: van overalls tot reflectiekleding, voor wegwerkers maar ook voor veilig fietsen in het donker. Ook stretchkleding is een gewild artikel, bijvoorbeeld bij schoonmaakbedrijven.

Groen bedrijf
Safetyshop wil naast een eersteklas leverancier van veiligheidsproducten ook een groen bedrijf zijn. Mensen kunnen hun oude werkkleding of werkschoenen inleveren, ook als die niet bij Safetyshop zijn gekocht. Deze worden dan gerecycled.

Totaalleverancier
Kortom: Safetyshop is een totaalleverancier op het gebied van veiligheidsproducten. Met een ruim assortiment – dat onlangs nog eens verbreed is -, een snelle levering en persoonlijk advies.

Een overzicht:

  • Bedrijfskleding van verschillende kwaliteitsmerken, waaronder Dassy, Havep, Mascort, Hydrowear, Santino, 24/7,
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen: voor hoofd, ogen, oren, ademhaling en handen,
  • Verschillende merken valbeveiligingsmiddelen die intern gekeurd kunnen worden,
  • Veiligheidsschoenen: maar liefst een tiental merken en indien nodig gecertificeerde inlegzolen,
  • Otoplastieken: gehoorbescherming, op maat gemaakt,
  • Logo’s: naar wens van de klant aangebracht op de bedrijfskleding, bedrukt of geborduurd.

Alles om veilig te kunnen werken vindt de klant achter één deur. Veilig, maar ook comfortabel en modieus.

Contact
De medewerkers van Safetyshop Lichtenvoorde geven graag meer informatie. Iedereen is welkom in de winkel aan de Newtonstraat 1 in Lichtenvoorde. Mensen kunnen ook bellen naar 06-21994873, of mailen naar info@safetyshop.nl.

www.safetyshop.nl
Facebook

Dit artikel wordt u aangeboden door Safetyshop Lichtenvoorde. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo