Foto: PR.

Foto: PR.

VV Ruurlo viert komend seizoen het negentig jarig bestaan

Algemeen

VV Ruurlo viert komend seizoen het negentig jarig bestaan

RUURLO – Voetbalvereniging Ruurlo bestaat volgend jaar op de kop af negentig jaar. Geen officieel jubileum, maar het bestuur van VV Ruurlo wil het achttiende lustrum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Onder aansturing van het bestuur zijn inmiddels enkele commissies gevormd die aan een mooi programma werken. In aanloop naar de lustrumdatum 1 april 2022 staan er meerdere activiteiten op stapel.

Door Jan Hendriksen

“De hoofdlijnen van het programma worden al geschetst, maar het is nog te vroeg om alle details prijs te geven”, zo geeft Henry Meutstege voorzitter van de VV Ruurlo aan. Rond de lustrumdatum, 1 april 2022, zullen er diverse activiteiten zijn. Denk hierbij aan een receptie, een feestavond, een expositie en een gedenkwaardig jeugdevenement. “Wat dat precies gaat worden is nog geheim en is ook afhankelijk van de fondsenwerving”, aldus de voorzitter. Natuurlijk kost een lustrumviering geld, het bestuur heeft hiervoor een reservering gemaakt. Meutstege: “Echter duidelijk is dat deze reservering niet voldoende zal zijn om alle kosten te dekken. Daarom hebben we ook een fondsenwervingscommissie in het leven geroepen die kijkt naar creatieve manieren om de benodigde gelden te werven. We gaan het komende seizoen groots aftrappen waarschijnlijk tijdens de eerste thuiswedstrijd van Ruurlo 1. De exacte datum is nog niet te plannen, we moeten nog even wachten op de aangekondigde coronaversoepelingen. Deze seizoensopening zien we ook een beetje als onze nieuwjaarsreceptie, die dit seizoen niet heeft plaatsgevonden. Tijdens de seizoensopening zal ik meer kunnen vertellen over alle festiviteiten, niet alleen over het jubileumweekend zelf maar ook de over de activiteiten gedurende het seizoen.”

Voetballoterij
De KNVB heeft voor alle voetbalverenigingen een verloting opgezet om wat extra geld te kunnen genereren. Ook VV Ruurlo doet hieraan mee. “Een heel mooi initiatief van de KNVB, iedereen kan mooie prijzen winnen, van elk lot (van 2,50 euro) gaat twee euro naar onze club. De opbrengsten van deze verloting gaan wij gebruiken om de jeugdactiviteit en het jubileum onvergetelijk te maken”, aldus Henry Meutstege. Vanaf 12 juni tot en met 11 juli zijn de loten verkrijgbaar via de amateurvoetballoterij van de KNVB:www.amateurvoetballoterij.nl.

Henry Meutstege: “De komende weken willen we iedereen vragen ons te helpen loten te verkopen door het te promoten onder vrienden en familie. Twee euro per verkocht lot gaat naar onze club. We zullen hier de komende dagen en weken veel aandacht aan besteden.” De voorzitter verwacht tot slot dat het een prachtige lustrumviering gaat worden. “Die nog mooier kan worden als iedereen een steentje wil bijdragen. Dat kan door loten te kopen, maar dat kan ook door ons te helpen bij de organisatie. Ik roep de leden dan ook op om hieraan actief mee te doen.”

Foto: PR.
Foto: PR.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant