Circus Bolalou had speciaal voor de onder-, midden- en bovenbouw groepen drie unieke voorstellingen samengesteld. Foto: PR.
Circus Bolalou had speciaal voor de onder-, midden- en bovenbouw groepen drie unieke voorstellingen samengesteld. Foto: PR.

Kerst Zwartschool voor één dag circuspiste

RUURLO – Hooggeëerd publiek! Een clown, een jongleur en mevrouw Steffie met haar drie knappe honden en twee prachtige geiten hebben woensdagmorgen 9 juni samen het schoolplein van de Kerst Zwartschool omgetoverd tot een ware circuspiste.

Circus Bolalou had speciaal voor de onder-, midden- en bovenbouw groepen drie unieke voorstellingen samengesteld. En genoten werd er volop door de kinderen. Het was voor de drie circusartiesten een feest om weer voor publiek te mogen optreden. Dit jaar had het team van de Kerst Zwartschool extra uitgepakt op de jaarlijkse juffen- en meestersdag.
Doordat de coronamaatregelen een beetje zijn versoepeld, werd het mogelijk om de leerlingen een fantastische voorstelling aan te bieden op hun eigen plein. Op deze zonnige feestdag vierden de meesters en juffen niet alleen gezamenlijk hun verjaardag, maar wilde het team ook de leerlingen bedanken voor hun inzet en medewerking in het afgelopen schooljaar. Een schooljaar waarin veel gevraagd werd van de verantwoordelijkheid en discipline van zowel de kinderen, de ouders en zelfs ook van opa’s en oma’s.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden