Gymnastiekvereniging Borchlo neemt nieuwe spanbrug in gebruik

Algemeen

Borchlo neemt nieuwe spanbrug in gebruik

BORCULO - Eindelijk, na maanden buiten te hebben getraind in weer en wind en met een beperkt aantal toestellen, konden de leden van gymnastiekvereniging Borchlo, na de lockdown, weer beginnen met de binnen trainingen. Een mooie bijkomstigheid was, dat de nieuwe geleverde spanbrug toen ook in gebruik kon worden genomen. Vanaf nu kunnen de leden dan ook gebruik gaan maken van de spanbrug en zich weer gaan focussen op de oefeningen aan dit nieuwe toestel.

De leden reageerden enthousiast en waren gelukkig dat ze weer binnen kunnen gaan trainen. En met de nieuwe brug was er dubbele enthousiasme. Deze mooie brug is mede mogelijk gemaakt door stichting Fonds 1819; Stichting Fonds 2013 en Vereniging Volksheil.
GV Borchlo biedt eveneens freerunning lessen aan. Een enthousiaste groep jongens en meiden is begonnen met buiten lessen vanwege de lockdown en zullen vanaf nu ook weer binnen kunnen gaan trainen. Vanaf volgend seizoen zullen deze groep splitsen en begint er een groep voor kinderen tot en met 8jaar. En een groep vanaf 9 jaar.

Na de zomervakantie worden ook de ouder/ kind lessen; de peuter/ kleuter lessen weer hervat.

Het seizoen nadert zijn einde er staan nog leuke activiteiten op het programma, een onderlinge turnwedstrijd, onderlinge acro wedstrijd, en een gezellige seizoen afsluiting.

Kinderen die geïnteresseerd zijn in gymen; turnen; acrobatische gymnastiek; freerunning kunnen zich via de website aanmelden voor een gratis proefles(sen). ook voor volwassenen zijn er volop mogelijkheden. meer informatie via de site of stuur een mail.


www.gvborchlo.nl

info@borchlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo