DEO bestuurslid Mieke Kornegoor (links) overhandigt de waardebon aan DEO voetbaldame Kim Veneklaas. Foto: PR DEO
DEO bestuurslid Mieke Kornegoor (links) overhandigt de waardebon aan DEO voetbaldame Kim Veneklaas. Foto: PR DEO

DEO komt senioren en sponsoren tegemoet middels waardebonnenactie

BORCULO - Voetbalvereniging DEO wil haar sponsoren en seniorenleden, in deze voor velen lastige corona-periode, graag een hart onder de riem steken.

De senioren elftallen hebben al geruime tijd geen wedstrijd meer gespeeld. In tegenstelling tot de jeugd mochten zij zelfs ruim een half jaar ook niet eens trainen op het sportcomplex. Daarnaast hebben veel van de sponsoren de afgelopen corona-periode te maken (gehad) met sluitingen.
Als tegemoetkoming in de contributie aan de senioren-leden en als dank voor de steun van de sponsoren heeft DEO het volgende plan bedacht: Alle actief spelende leden van de seniorenelftallen hebben van v.v. DEO eind mei een waardebon overhandigd gekregen van 25 euro. Deze waardebon is door de leden tot uiterlijk 1 oktober 2021 in te leveren bij één van de deelnemende sponsoren van de vereniging. Deze sponsoren staan allemaal vermeld op een speciale actiepagina op de DEO website. De pagina is makkelijk te vinden door een speciale QR code op de bon te scannen.
Op deze manier creëert DEO een win-win situatie voor zowel de actief spelende senioren als al haar trouwe sponsoren. “Een mooi één-tweetje dus, om in echte voetbaltermen te spreken!”, aldus het bestuur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden