Borculo’s mannenkoor start repetities

BORCULO - Eindelijk is het zover, de versoepeling van de coronamaatregelen zet door. Het Borculo’s mannenkoor staat al meer dan een jaar op non-actief. Iedereen, niet alleen de koorleden, heeft het enorme gemis aan sociale contacten ervaren. Vereenzaming dreigt. Om somber van te worden. Maar nu mag het koor weer repeteren. Vanaf 10 juni kunnen de koorleden weer samen oefenen voor uitvoeringen waar belangstellenden weer van mogen komen genieten.

Deze ‘herstart’ is ook een goed moment om als nieuw lid aan te haken. Koorleden ontmoeten nieuwe mensen, men krijgt verbinding met anderen. Men hoort ergens bij en doet iets moois voor de samenleving. Men draagt bij aan ‘toonkunst’, culturele uitingen waar anderen van genieten. Zingen in een koor is dus dubbel feest. Het repeteren is een aangenaam sociaal moment, waarin men muzikaal groeit en de uitvoeringen zijn een fantastisch moment van presteren en genieten van de waardering.

Iedere man is welkom. Heren kunnen direct meedoen en worden goed opgevangen en begeleid. Christo Guenov, de dirigent, weet precies hoe iemands stem past in het gehele koor en kan bijdragen aan het collectieve resultaat. Kom het eens uitproberen tijdens een repetitie, die altijd op donderdag van 20.00 uur tot 22.00 uur bij Peters in Borculo wordt gehouden. Loop gerust naar binnen.

Wie eerst meer informatie wil, kan contact opnemen met de secretaris Lubbert Baarssen. Of bezoek de website.


www.borculoosmannenkoor.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden