Gerepareerde stofzuiger. Foto: W.Bleumink.

Gerepareerde stofzuiger. Foto: W.Bleumink.

Repair Café Berkelland: reparaties van huis-, tuin- en keukenapparaten

Algemeen

BORCULO - Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keukenapparaten, elektrische gereedschappen en het vervangen van horlogebatterijen. Repair Café Berkelland heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte- en nieuwe onderdelen. Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo. Hij is dagelijks bereikbaar van maandag tot zaterdag via telefoonnummer 06-57977625 of per mail: repaircafeberkelland@kpnmail.nl.

Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, gutsen, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men bij het Repair Café terecht.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn in principe gratis. Eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo