<p>Hopelijk vinden de zwemliefhebbers nu het weer beter is weer de weg naar zwembad De Meene. Foto: PR.&nbsp;</p>

Hopelijk vinden de zwemliefhebbers nu het weer beter is weer de weg naar zwembad De Meene. Foto: PR. 

Zwembad De Meene weer helemaal open

Zwembad De Meene weer helemaal open

RUURLO – De lente is aangebroken, de zon schijnt, er komen steeds meer versoepelingen van de coronamaatregelen en daardoor mag ook openluchtzwembad De Meene weer helemaal open. Reserveren hoeft niet meer, alle baden zijn open én de grote wedstrijdglijbaan is weer aan. Kortom, iedereen weer welkom voor een duik.

Uiteraard gelden buiten het zwemwater nog wel de standaard coronaregels en is er voor niet abonnementhouders een registratieplicht maar verder is het genieten als vanouds. Ook de keuken is weer geopend (wel buiten opeten).

Het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo (SZR) is ondertussen druk bezig met het presenteren van haar ideeën wat betreft de nieuw te bouwen sporthal, aan omwonenden, gebruikers, voetbalvereniging Ruurlo en andere belangstellenden. De presentaties moeten in kleine groepen in verband met de geldende maatregelen.
Locatie De Meene is één van de vier locaties, die in opdracht van de gemeente Berkelland door een onderzoeksbureau onderzocht wordt, als mogelijke locatie voor een nieuwe sporthal.
De eerste ideeën zijn schetsen en vooral bedoeld om een eerste indruk te krijgen. Daarnaast hoopt SZR goede suggesties en ideeën van de toehoorders te mogen ontvangen die vervolgens aan het onderzoeksbureau meegegeven kunnen worden.
Bovendien blijkt er nog veel onduidelijkheid over de plek op locatie De Meene waar de nieuwe sporthal eventueel zou moeten komen. SZR wil misverstanden graag uit de wereld helpen: “Het belangrijkste blijft natuurlijk dat er in Ruurlo een mooie nieuwe sporthal zal verschijnen waar alle gebruikers blij mee zijn.” SZR heeft de afgelopen twintig jaar het beheer van de sporthal gedaan en zal dit graag in de toekomst op en goede en plezierige manier blijven doen.

Zwembad De Meene is vanaf heden weer geopend volgens de normale openingsuren. Meer informatie staat ook op de Facebook van het zwembad en op de website.


www.zwembad-demeene.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden