‘Aandachtig leven’ in Willibrorduskerk

Algemeen

RUURLO - ‘Aandachtig leven’ is het thema van een bijzondere Inspiratieviering op zondag 30 mei in de rooms-katholieke Sint Willibrorduskerk in Ruurlo.

“Het leven was het afgelopen jaar net een Roller Coaster (song-Danny Vera). We weten soms niet waarin we terecht zijn gekomen en hoe we er weer uit zullen komen. Wat hebben we het afgelopen jaar veel moeten missen, maar wat misschien wel het zwaarst woog was elkaar niet mogen opzoeken, omarmen, een knuffel geven, oprecht delen wat het leven ten diepste zo bijzonder maakt: de aandacht voor elkaar”, zeggen de organisatoren Yvon Taken, José Hukker en Margriet te Morsche.
“We zijn allemaal onderdeel van dat levensgrote mensenspel. Ons leven zit boordevol vragen, boordevol tegenstellingen ook. Wat de één belangrijk vindt, vindt bij de ander juist helemaal geen gehoor. Maar als het om aandacht gaat dan raken we een juiste snaar. Ieder mens heeft hoe dan ook aandacht nodig. Ongevraagd zijn er het afgelopen jaar flink wat levenslessen voorbij gekomen”, aldus het drietal. Wat zij zeker in de Inspiratieviering willen laten doorklinken is dat alle mensen ertoe doen. Dat hopen ze te bereiken met hedendaagse liedjes van onder meer Ilse de lange, Danny Vera, Rob de Nijs, Guus Meeuwis, maar ook met inspirerende gedachten en gebeden.
De viering begint om 10 uur. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden hoeft niet, maar mag wel via het e-mailadres harry.kasteel@concepts.nl.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant