Dauw’trappen’ bij zwembad De Meene

RUURLO - Hemelvaartsdag is dé dag voor dauwtrappen. Dat mag ook dauwzwemmen zijn, vindt zwembad De Meene in Ruurlo, dat op donderdag 13 mei extra vroeg open gaat voor sportievelingen die deze dag sportief maar ook coronaproof willen beginnen.

In 2019 werd het dauwzwemmen door medewerksters Pien Meuleveld en Marjolein van Haaften nieuw leven ingeblazen. De belangstelling voor het dauwzwemmen in combinatie met het gezelligste ontbijt van Ruurlo was groot. Vorig jaar was zwembad de Meene tijdens Hemelvaartsdag door het coronavirus noodgedwongen nog gesloten maar dit jaar kan er, zij het op reservering, wel weer ‘dauwgezwommen’ worden. Dat lekkere ontbijtje moet helaas nog thuis genoten worden maar het zwembad zal wel extra vroeg om 06.00 uur open zijn om de dauwzwemmers te ontvangen.
Voor abonnementhouders is de toegang gratis, overige dauwzwemmers kunnen tegen het reguliere tarief een los kaartje kopen. Reserveren is (nog steeds) verplicht.
Hopelijk kan en mag er binnenkort ook weer recreatief gezwommen worden. Het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo wacht op het groene licht vanuit Den Haag. Meer informatie op de facebookpagina zwembad de Meene of de website.


www.zwembad-demeene.nl

.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden