<p>Het pand van Iets Anders Makelaars. Foto: PR</p>

Het pand van Iets Anders Makelaars. Foto: PR

Iets Anders Makelaars opent twee nieuwe kantoren

RUURLO/AALTEN - Vanaf begin mei heeft Iets Anders Makelaars er twee vestigingen bij. Eén in Aalten (Landstraat 4a) en één in Ruurlo (Dorpsstraat 4). In de nieuwe vestigingen zijn medewerkers van Iets Anders Makelaars te vinden, afgewisseld met professionals die te maken hebben met de aan- of verkoop van een woning. Iedereen mag tijdens openingstijden binnenlopen voor gratis en vrijblijvend advies.

Inmiddels bestaat Iets Anders Makelaars al bijna zes jaar. Bekend van hun iets andere aanpak en excellente service zoeken ze steeds naar nieuwe wegen om mensen blij te maken. De opening van deze nieuwe panden en bijbehorende samenwerkingen passen perfect in deze filosofie.

Ruurlo
In Ruurlo zwaaien de deuren open op een markante hoek aan de Dorpsstraat 4. Tegenover hotel Avenarius. Naast Iets Anders Makelaars tref je hier een samenwerkingsverband met architect Sabien Berkelder, woningstylist Anke (Interieur en vastgoedstyling), Winery de Holthoeve en een antiekzaak. Wie er wanneer te vinden is, is binnenkort te lezen op de website van Iets Anders Makelaars.

Aalten
De Toonderij heeft het winkelpand gezellig ingericht. Wat je ziet is dus ook te koop. Al met al een hele leuke samenwerking waar klanten hun voordeel mee kunnen doen.
Op maandag is Linda te Brinke in het pand aanwezig. Zij is woningstyliste van wwww.thuismetlinda.nl. Mensen kunnen binnenlopen voor een vrijblijvend interieuradvies. Dinsdag, woensdag- en donderdagmiddag zitten beurtelings Peter en Jeroen van de Rabobank er. Zij nemen ruimschoots de tijd voor een hypotheekgesprek. Op donderdagmorgen heeft Sabien Berkelder van Klein Zwitserland Architectuur een architecteninloop. Vanaf medio juni is Evelien Schurink van ECS Advocatuur ook een dagdeel aanwezig. Evelien is advocaat en mediator. Met name in echtscheidingssituaties kan zij een helpende hand bieden.

Voor meer info, openingstijden, exacte bemanning en acties kan iedereen terecht op de website.


www.ietsandersmakelaars.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden