Koekenactie in aanloop naar Hemelvaartdienst

RUURLO - Al vele jaren verzorgt de Raad van Kerken Ruurlo/Barchem een openluchtdienst op Hemelvaartsdag. De laatste jaren was dat op de prachtige locatie van boerderij ‘t Klooster aan de Batsdijk. Maar net als vorig jaar kan ook nu de openluchtdienst niet doorgaan door het coronavirus.

In de Dorpskerk zal op donderdag 13 mei om 10.00 uur een hemelvaartdienst worden gehouden waarin dominee van Wijk uit Lochem voorgaat. Deze dienst kan niet bezocht worden maar is te volgen via de website van Kerkdienst gemist. Er zijn twee collectedoelen waarvan er één extra gestimuleerd wordt. Deze actie is voor Kinderen in de knel. Het geld wordt ingezet ter ondersteuning van kinderen en jongeren die opgroeien in kwetsbare situaties.
Men kan voor deze actie een pak gevulde koeken bestellen voor 2 euro per zes stuks. De koeken zijn op woensdag 12 mei tussen 10.00 en 11.30 uur op te halen bij de Dorpskerk. Het geld voor deze actie moet men voor 6 mei overmaken naar het bankrekeningnummer: NL61 RABO0336628145 t.n.v. Raad van Kerken Ruurlo/Barchem onder vermelding van hoeveel pakken koeken men wil hebben. Iets meer overmaken voor het goede doel mag natuurlijk altijd. Net als een gift zonder koeken.


www.kerkdienstgemist.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden