Vlnr: Jesse Wiggers, Marco Wiegerinck, Matthijs Bollen, Jan Witteveen, Nico Brethouwer en Richard van de Vlekkert voor de witgoedafdeling van Obbink. Foto: Han van de Laar
Vlnr: Jesse Wiggers, Marco Wiegerinck, Matthijs Bollen, Jan Witteveen, Nico Brethouwer en Richard van de Vlekkert voor de witgoedafdeling van Obbink. Foto: Han van de Laar

Vernieuwde Obbink winkel geopend

Algemeen

‘Wij willen de klant ontzorgen en bieden uitgebreide service’

Door Han van de Laar

WINTERSWIJK - Inmiddels is het zover, de verbouwing is klaar. Klanten die nu bij Obbink aan de Wooldstraat 57 naar binnen lopen, zien een hele andere winkel. De oppervlakte van de winkel is weliswaar gelijk gebleven, maar door de efficiëntere indeling is er ruimte voor meer mooie producten gekomen. Voorheen was er altijd al veel keuze bij Obbink, maar nu is het is een echte belevingswinkel geworden.

Audio
Links vooraan is de ruimte voor het geluid. De topmerken Bose, Sonos en Harman Kardon Citation staan klaar om de consument te verwelkomen met een mooi geluid. Stel je eens voor dat je door je hele woning een geluidssysteem installeert dat onafhankelijk van elkaar te bedienen is. Iedereen kan in elke gewenste ruimte zijn favoriete radiostation of afspeellijst laten klinken. Het audiosysteem kan ook gekoppeld worden aan de tv, zodat een allround-surround systeem ontstaat. Tijdens het luisteren in de winkel wordt het mogelijk de situatie van thuis te beleven. In de audio-corner zijn ook bluetooth speakers van onder andere het merk JBL te koop. Ook het tv-gedeelte ziet er fantastisch uit. Er staan onder meer modellen van Samsung, Sony, LG en Philips. Deze vier topmerken zijn in ruime mate te bewonderen.

Koffie
In de Obbink koffiecorner kunnen klanten zich vergapen aan alle mogelijkheden op het gebied van koffie en staan de nieuwste machines voor je klaar. Onder het genot van een lekker kopje koffie hoor je direct de nieuwste trends en zie je de optionele accessoires. Mede vanwege het thuiswerken zijn bonenmachines van onder andere Siemens, Delonghi en Jura erg in trek. Daarnaast zijn Nespresso en Senseo gewilde apparaten en ook de snelfiltermachines worden nog steeds volop verkocht.

Overig assortiment
Inbouwapparaten zoals koelkasten, vaatwassers, combiovens en kookplaten zijn ook fors uitgebreid qua assortiment. Als er in een inbouwkeuken iets defect raakt staat het Obbink team voor je klaar. Met een eigen servicedienst repareren zij ook aan huis. De achterwand van de winkel is ingericht met een ruim assortiment van stofzuigers, met of zonder snoer. Voor iedereen is hier de perfecte stofzuiger te vinden. In de vernieuwde winkel biedt de IT- afdeling meer keuzemogelijkheden dan ooit tevoren, wat betreft laptops, tablets en accessoires. Voor al je witgoedapparatuur kun je vanzelfsprekend nog steeds bij Obbink terecht.

Service en garantie
De werkwijze bij Obbink bestaat uit het geven van deskundig advies, gratis inmeten en montage door eigen onderhoudsmonteurs. Kortom volop service en garantie. Als de klant een aankoop doet, dan zijn de medewerkers van Obbink pas tevreden, als het apparaat in huis goed functioneert. Overtollige apparaten worden gratis meegenomen bij aflevering van een nieuw apparaat. De klant wordt zoveel mogelijk ontzorgd. Jan Witteveen verkoopleider bij Obbink: “Ik ben heel tevreden over de verbouwing. De inzet van het personeel was enorm. Iedereen heeft zijn schouders eronder gezet. Wat we zelf konden doen, hebben we zelf gedaan, zoals het aanbrengen van het systeemplafond en het hak- en breekwerk. De overige werkzaamheden zijn door lokale Achterhoekse bedrijven gedaan. De interieurinrichter heeft het ontwerp gemaakt, zoals we het voor ogen hadden. Inmiddels is de winkel weer voor iedereen geopend.”

Richard van de Vlekkert, bedrijfsleider in Winterswijk: “Ontwikkelingen op technisch gebied gaan snel. We volgen dan ook regelmatig allerlei trainingen met uitleg over de producten. Het is vaak een moment waarbij je collega’s uit de regio ziet. Dat schept meteen een band.” Jan: “We geloven in stenen winkels. Via internet kan men ook bij ons bestellen, maar veel van onze klanten willen de aanschaf van een artikel toch liefst met eigen ogen zien en horen. Daarom kiest Obbink voor deze formule.”
Kortom: Winterswijk kan trots zijn op zo’n mooie moderne winkel in het centrum!

Matthijs Bollen (links) en Marco Wiegerinck bij de audio-wand. Foto: Han van de Laar
Richard van de Vlekkert (links) en Nico Brethouwer voor de fraaie tv-wand. Fot: Han van de Laar

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo