EGVV met prestatievoetbal naar zaterdag

Algemeen

GELSELAAR - Het bestuur van EGVV heeft in samenspraak met de technische commissie en de huidige selectiespelers en technische staf in goed overleg besloten met prestatievoetbal over te gaan naar de zaterdag. Dit zal met ingang van komend seizoen zijn.

De club ziet daarin meer mogelijkheden voor de toekomst. Er gaan landelijk steeds meer clubs met hun eerste team naar de zaterdagafdeling, dit is een algehele tendens in het amateurvoetbal.

EGVV gaat ervan uit zich daarmee ook te kunnen onderscheiden in onze regio. EGVV is komend seizoen het enige prestatie-elftal uit de gemeente Berkelland dat op zaterdag gaat voetballen. Vooral jongeren willen graag op zaterdagmiddag voetballen en EGVV hoopt daarvan te profiteren. Daarnaast zou EGVV dit en komend seizoen al minder derby’s hebben en dat maakte de keus ook al makkelijker. Op zaterdag kan EGVV onder andere bij Almen, GFC Goor, Gorssel en Harfsen in de competitie komen. Verder blijft de club ook gewoon recreatief voetballen op de zondagochtend en de zaterdagmiddag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo