Welkom bij Toeristische Informatie Borculo

BORCULO - Toeristische Informatie Borculo (TIB/VVV) opent de deuren voor publiek. Vanwege corona was het informatiepunt geruime tijd gesloten. Om belangstellenden extra gelegenheid te geven een kijkje te komen nemen, is er zaterdag 1 mei van 10.00 tot 13.00 uur open huis.

De toeristische activiteiten in Borculo hebben afgelopen jaar nagenoeg stilgelegen. Musea waren gesloten, de brandweerauto’s van het museum bleven in de garage en de Berkelschippers moesten hun boot noodgedwongen aan de kade houden. Dit was een groot gemis voor toeristen en inwoners van Borculo.

Vanaf nu kunnen de bekende arrangementen weer worden geboekt. Zo is het mogelijk een rondrit met de brandweerauto te maken, met de Jappe op de Berkel te varen en zijn musea te boeken. Dit alles – onder voorbehoud van overheidsmaatregelen in verband met corona – naar verwachting vanaf 1 juni. Om verzekerd te zijn van een plek, is het dus nu al mogelijk te boeken.

Zaterdag 1 mei zijn de vrijwilligers van TIB/VVV aanwezig om iedereen wegwijs te maken in alle mogelijkheden die er in Borculo zijn om er even heerlijk uit te zijn. Iedereen is welkom in het TIB/VVV-kantoor annex winkel aan de Hofstraat 5 (Brandweermuseum) waar iedereen met inachtneming van de corona-regels wordt geholpen.

Meer informatie op borculobruist.nl of kijk Facebook, Toeristische Informatie Borculo/VVV.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden