Aanmelden voor het DEO-Oranjefestvial is nu mogelijk. Foto: PR
Aanmelden voor het DEO-Oranjefestvial is nu mogelijk. Foto: PR

Vv DEO houdt Oranjefestival

BORCULO - Om geïnteresseerde jongens en meisjes de kans te geven vv DEO te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert DEO op zaterdag 17 april een Oranjefestival op sportpark Dijkhoek.

Het Oranjefestival van DEO richt zich op jongens en meiden in de leeftijd tot 12 jaar, zowel leden als niet-leden. DEO werkt hierbij samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje
De spelers van Oranje en de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart.

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld. Zoeken op DEO, dan kan men zich inschrijven. Vanuit DEO volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen
Voor meer informatie of bij vragen hebben kan altijd met DEO contact worden opgenomen. Dit kan via info@vvdeo.nl, via de contactpersoon Raban Ernst op 06-14846244 of via www.vvdeo.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden